Wenkbrauwen Epileren

  • Strakke en gelijke wenkbrauwen
  • Inclusief het verwijderen van donshaartjes
  • Verzorgde uitstraling

Epileren wenkbrauwen

€ 7,50
Bijwerken van wenkbrauwen € 7,50
In combinatie met een 60min gezichtsbehandeling € 5

Strakke en verzorgde uitstraling door epileren

De wenkbrauwen zullen met een pincet geëpileerd worden. Donshaartjes die moeilijk met het pincet weg te halen zijn kunnen weggeharst worden. Op deze manier kan er een nog strakkere vorm van de wenkbrauwen gecreëerd worden.

Er wordt goed gekeken naar de vorm van uw wenkbrauwen en gezicht alvorens de behandeling gestart wordt. Daarna worden de huidige wenkbrauwen uitgelijnd en worden er streepjes op de juiste plek gezet. Haartjes die buiten deze lijnen vallen kunnen weg geëpileerd worden. Met deze methode wordt altijd op de juiste manier perfecte wenkbrauwen gecreëerd.


Veelgestelde vragen

  • Hoe lang duurt deze behandeling?- Bijwerken: 10 tot 15 minuten
    - In model brengen van de wenkbrauwen: 20 tot 25 minuten
  • Epileren of harsen, wat is beter?Ieder zijn voorkeur natuurlijk. Wanneer er enkele haartjes onder de wenkbrauw zitten kiezen wij er voor kiezen om de wenkbrauwen te epileren. Het harsen van de wenkbrauwen is aan te raden wanneer er veel haartjes onder de wenkbrauw zitten. Met harsen kunnen er namelijk meerdere haartjes in 1 keer uitgetrokken worden. Ook voor donshaartjes is harsen erg geschikt. Het neemt alle donshaartjes mee en dit zorgt voor strakke wenkbrauwen.


Ook strakke wenkbrauwen?