Wenkbrauw modelleren

  • Prachte strakke wenkbrauwen
  • Blijft tot 4 weken mooi in model
  • Inclusief verven

Wenkbrauwstyling

€ 15

eenmalig

Brow styling, mooie strakke wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht. Het kan de vorm en gezichtsuitdrukking van uw gezicht beïnvloeden. Daarom zien wij wenkbrauw modelleren als een belangrijk onderdeel van het vak. Elke gezichtsvorm is anders, en bij elk gezichtsvorm hoort weer een andere vorm wenkbrauw. Bij de browstyling behandeling gaan we een stapje verder dan alleen de overbodige haartjes weg epileren of harsen. Tijdens de behandeling worden diverse technieken gebruikt voor het perfect shapen, ontharen en modelleren van de wenkbrauwen. Door meerdere technieken te beheersen kunnen wij voor iedere klant de perfecte wenkbrauwen creëren.


De behandeling
Opmeten
Het juiste beginpunt, het hoogste punt en het einde van de wenkbrauwen worden opgemeten. Op deze manier is te zien hoe we de wenkbrauw moeten harsen. Er wordt ook altijd gekenen naar uw gezichtsvorm zodat elke wenkbrauw passend bij de gezichtsvorm geharst wordt.

Harsen
Na het uitmeten starten we met het harsen van de wenkbrauwen. Donshaartjes worden ook weggehaald aan de bovenkant om zo een strakke vorm te creëren.

Epileren
Vervolgens worden de wenkbrauwen nagelopen met een pincet om eventuele haartjes nog te verwijderen.

Shapen
De behandeling wordt geëindigd met het shapen van de wenkbrauwen om zo de wenkbrauwen nog meer sprekend te maken. Tijdens het shapen worden er tips gegeven zodat ook thuis je wenkbrauwen natuurlijk en strak eruit komen te zien.


Veelgestelde vragen

  • Hoe lang duurt deze behandeling?60 minuten
  • Wat is het verschil tussen je wenkbrauwen laten epileren/harsen en browstyling?Bij het epileren van de wenkbrauwen worden alleen overtollige haartjes aan de onderkant van de wenkbrauw weggehaald. De donshaartjes kunnen eventueel daarna nog geharst worden.

    Bij browstyling wordt er veel meer tijd aan besteed. De wenkbrauwen uitgemeten en uitgetekend. De vorm van de wenkbrauw wordt aangepast aan de gezichtsvorm van de klant. Bij browstyling worden ook haartjes aan de bovenkant van de wenkbrauwen geharst. Op deze manier wordt een strakke vorm in de wenkbrauwen gecreëerd. Als de wenkbrauw in vorm geharst is wordt de wenkbrauw ingetekend om zo nog meer sprekende wenkbrauwen te krijgen. De klant krijgt tijdens het 'shapen' een spiegeltje voorgehouden zodat stap voor stap meegekeken kan worden.

Ook super strakke wenkbrauwen?