Bindweefselmassage

  • Vermindert rimpels in het gezicht, hals en decolleté
  • Littekens worden minder zichtbaar
  • De huid wordt steviger en gaat verslapping tegen

Bindweefselmassage

€ 30

eenmalig

Verbeter de huidkwaliteit met een bindweefselmassage

Een bindweefselmassage staat bekend om de helende werking. Het zorgt ervoor dat de kwaliteit van de huid verbetert wordt. Naast een verbeterende doorbloeding zorgt het ook voor een verbeterde stofwisseling. Hierdoor kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd en uit het lichaam gaan. De huid zal hierdoor gaan glanzen en een gezonde kleur krijgen.

Vermindert rimpels en littekens in het gezicht, hals en decolleté
De diepere massagetechnieken zorgen ook voor het stimuleren van de bindweefselcellen in de huid (fibroblasten). Hierdoor vindt cel vernieuwing plaats en wordt de huid verstevigd en zullen rimpels en littekens zichtbaar minder worden.

De behandeling
De behandeling wordt gestart met een 15 minuten voorbehandeling op de rug. Dit om het lichaam te activeren en voor te bereiden op het gezicht, hals en decolleté.

Herhaling van de behandeling
Voor optimaal resultaat is het nodig om meerdere behandelingen te ondergaan. Daarom is deze massage ook aan te raden in kuurverband.


Veelgestelde vragen

  • Hoe lang duurt deze behandeling?Voorbehandeling op rug: 15 minuten
    Decolleté, gezicht en hals 35 minuten
    Totaal: 50 minuten
  • Wat is bindweefsel?Bindweefsel is te vergelijken met het cement tussen de bouwstenen van een huis. Bindweefsel verbind ons hele lichaam en ondersteunt spieren, gewrichten en organen. Het leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen. Onderhuids bindweefsel zorgt dat het lichaam op temperatuur blijft, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport voedingsstoffen, afvalstoffen en zuurstof.
  • Waarom een bindweefselmassage?Deze massage is een perfecte anti-aging behandeling. Tijdens de massage worden de fibroblasten in het lichaam gestimuleerd tot het aanmaken van nieuwe cellen. De huid zal hierdoor strakker, frisser en er weer jonger uitzien. Rimpels en huidplooien zullen verminderen. Daarnaast is een bindweefselmassage ook geschikt voor afwijkingen in de talgafscheiding en acne dat op het moment niet actief is.

Ook een verbeterde huid?