Gezichtsbehandeling

  • Ontspanning en verzorging voor de huid
  • Goede reiniging en het verwijderen van onzuiverheden
  • Gratis huidanalyse en bijpassend advies

Gezichtsbehandeling

€ 30
Voor 60 minuten € 30
Voor 90 minuten € 40

Ontspannend en verzorgend voor uw gezicht

Voorafgaand aan de gezichtsbehandeling wordt er gratis een huidanalyse uitgevoerd met een bijpassend huidadvies. Het type huid wordt hiermee bepaald en de producten voor de behandeling worden hier op aangepast. Daarnaast wordt er ook een productadvies gegeven zodat u thuis de huid goed kan onderhouden.

De behandeling
De gezichtsbehandeling is een heerlijke ontspannende en verzorgende behandeling. Daarnaast gaat de huid meer stralen en ziet er beter (verzorgd) uit. Eerst wordt de huid oppervlakkig gereinigd, zoals het verwijderen van make-up en vuilresten op het gezicht. Hierna wordt een diepere reiniging toegepast waardoor de bovenste laag van de huid verdunt en dode en losse huidcellen verwijdert worden, het uitzuiveren van mee-eters en eventuele puistjes zal hierdoor beter gaan.

Bij de 90 min. gezichtsbehandeling is het epileren van de wenkbrauwen inbegrepen. Hierna wordt het gezicht, de schouders en de decolleté gemasseerd. Tot slot wordt er een voedend gezichtsmasker aangebracht en sluiten we af met een dag/nachtverzorgende crème.
Indien gewenst brengen wij gratis lippenstift en mascara aan, als service van de salon.


Veelgestelde vragen

  • Hoe lang duurt deze behandeling?60 minuten of 90 minuten
  • Wat is het voornaamste verschil tussen een 60 minuten behandeling en een 90 minuten behandeling?Bij de 90 minuten behandeling wordt er o.a. extra tijd besteed aan de dieptereiniging, dit gebeurt d.m.v. veen stoomapparaat. Daarnaast wordt er een extra masker aangebracht voor de handen en krijgt u een hoofdmassage tijdens het inwerken van de maskers.
  • Met welk merk wordt er gewerkt tijdens het geven van een gezichtsbehandeling?BeautyCare Roos werkt met het merk Tyro. Alle producten van Tyro zijn hypo-allergeen en zijn niet getest op dieren. Alle producten zijn natuurzuivere producten voor verzorging en voeding van de huid. In de salon wordt gewerkt met verschillende productlijnen van dit merk. Op deze manier kan BeautyCare Roos voor elk verschillend huidtype de juiste producten aanbieden.

Ook een ontspannende gezichtsbehandeling?