CND Shellac nagels

  • Prachtige verzorgde gelakte nagels
  • Professionele kwaliteit van Shellac
  • Blijft 2 weken zitten, ideaal voor bijvoorbeeld vakanties

CND Shellac nagels

€ 20
Voeten of handen € 20
Voeten en handen € 30

Dé perfecte lak voor mooie verzorgde nagels

Hoge kwaliteit
CND Shellac producten zijn allemaal afgestemd op elkaar, wat er mede voor zorgt dat Shellac kwalitatief een zeer hoogstaand systeem is.

CND shellac is in tegenstelling tot veel andere gellakproducten geheel veilig voor de nagels. De gezondheid van de natuurlijke nagel staat voorop. Bij een shellac behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd doordat de natuurlijke nagel eerst wordt opgeruwd. Ook het verwijderen van de Shellac is geheel veilig en pijnloos. Shellac wordt snel en eenvoudig verwijdert door middel van een wrap dat circa. 10 minuten moet inwerken. De remover bevat macadamia olie en zorgt dat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl Shellac wordt verwijdert.

De behandeling
- Het ontsmetten van de handen en nagels
- Het vijlen van de nagels in een mooie gewenste vorm
- Het verzorgen van de nagelriemen
- De nagel wordt opgeruwd met CND scrub fresh
- Het aanbrengen van de basecoat om de natuurlijke nagel te beschermen tegen de Shellac kleur
- Het aanbrengen van de Shellac (2x)
- Het aanbrengen van de topcoat voor bescherming van de kleur
- Plaklaag verwijderen met 99% alocohol en pluisvrije pad


Veelgestelde vragen

  • Hoe lang duurt deze behandeling?- Op voeten of handen 30 minuten
    - Op voeten en handen 60 minuten
  • Wie of wat is CND?CND is marktleider in professionele nagelproducten. CND werkt nauw samen met de professional om zo de professionele nagelmarkt te veroveren en te blijven verbeteren. Al ruim 20 jaar leveren zij producten van hoogwaardige kwaliteit, innoveren zij de markt met onder andere CND™ SHELLAC™, de enige echte 14+ day nail color, en zijn de producten niet meer weg te denken uit salons over de hele wereld.
  • Hoe wordt CND Shellac aangebracht en verwijdert?Hieronder een stappenplan welke uitgevoerd wordt voor het aanbrengen van de CND Shellac en voor het verwijderen van de CND Shellac.

  • Kan ik ook zelf de Shellac verwijderen?Om de nagels in een goede staat te houden is het belangrijk dat u dit er zelf niet thuis gaat afhalen. De producten van CND zorgen ervoor dat naast het verwijderen van de Shellac ook meteen de natuurlijke nagel wordt gehydrateerd met de CND Nourishing Remover. Na het verwijderen van de Shellac worden de nagels nog nabehandeld met SOLAROIL. De nagelriemen en nagels worden nog eens intensief gehydrateerd. Op deze manier worden de natuurlijke nagels dus niet aangetast door de Shellac.

Wilt u ook CND Shellac nagels?