Manicure behandeling

  • Verzorging voor uw nagels
  • De nagels worden in een mooie vorm gevijld
  • Handscrub, handmassage en tot slot een handcrème

Manicure behandeling

€ 15

eenmalig

Mooie verzorgde nagels

Een manicurebehandeling heeft als doel het uiterlijk en het gevoel van de handnagels en handen te verbeteren. Het zal leiden tot een verbetering van de kwaliteit van de handnagels.

De behandeling
De behandeling wordt gestart met het ontsmetten van de handen en handnagels. Daarna worden eventuele nagellak resten van de handnagels verwijderen. De nagels worden in de vorm gevijld naar uw wens. Daarna volgt een uitgebreide scrub. De huid word zacht gepolijst en dode huidcellen worden hiermee verwijdert. Na het scrubben zullen de handen in een handbadje gaan. Dit handbadje zorgt voor het voeden en verweken van de nagelriemen. Hierna kunnen de nagelriemen met olie behandelt worden en met gepaste druk teruggeduwd worden. Ter ontspanning wordt na het behandelen van de nagelriemen een handmassage geven.

Het inmasseren van de massageolie is goed voor de droge, vochtarme huid. De behandeling wordt afgesloten met het lakken van de nagels.


Veelgestelde vragen

  • Hoe lang duurt deze behandeling?30 minuten
  • Moet mijn eventuele oude nagellak voor de behandeling al verwijderd zijn of doen jullie dat?De nagellak kan in de salon ook verwijdert worden. Dit is service van de salon.

Ook verzorgde nagels en handen?