Paraffine behandeling

  • Intensieve voedende behandeling voor de handen
  • Verbetert droge handen
  • Maakt de huid elastischer

Paraffine behandeling

€ 20
Exclusief manicure € 20
Inclusief manicure € 30

Helpt droge handen flexibeler worden, voedt de huid

Een paraffinebehandeling is voor iedereen die zijn/haar handen wil verwennen. Het is een aangename handverzorging met direct voel- en zichtbaar resultaat.

De behandeling
Bij een paraffinebehandeling worden de handen eerst ontsmet. Na het ontsmetten worden de handen gescrubt. Dit om de dode huidcellen van de handen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème beter in de huid worden opgenomen. Daarna worden de handen in gemasseerd met een voedende handcrème. De handen worden hierna 1 voor 1 in het warme paraffine bad gedompeld. De paraffine sluit met een vlies de handen volledig af. Hierdoor neemt de warmte en dus de doorbloeding toe. Door de warmte gaan de poriën in de handen openstaan en hierdoor kunnen de werkstoffen van het handmasker nog beter de handen indringen.

Intensieve hydratatie
De voedingstoffen in het handmasker zorgen voor intensieve hydratatie en helpt de vocht barrière van de handen te herstellen. Naast het voeden van de handen zal door de warmte de spieren en gewrichten in de handen minder gevoelig zijn. De paraffine zal 15 minuten in de handen moeten intrekken. Tijdens de inwerktijd wordt er een hoofdmassage geven. De behandeling zal afgesloten worden met een handcrème. De handcrème wordt aangebracht door middel van een handmassage. De handen zullen na de behandeling zichtbaar zachter aanvoelen.


Veelgestelde vragen

  • Hoe lang duurt deze behandeling?60 minuten
  • Met welke paraffine wordt er in de salon gewerkt? In de salon wordt er met een rozenparaffine gewerkt. Rozen heeft een vocht herstellende werking en is daarom ideaal voor de droge huid. Tenslotte heeft de roos een kalmerende werking die u helpt in een positieve en ontspannen stemming te komen.

Wilt u ook af van droge handen?