Verven Wenkbrauwen of Wimpers

  • Zorgt voor meer nadruk en expressie rondom de ogen
  • Blijft 3 tot 4 weken lang zitten
  • Behandeling is niet schadelijk voor de ogen

Wenkbrauwen of Wimpers verven

€ 10
Losse behandeling € 10
In combinatie met een gezichtsbehandeling € 7,50

Een natuurlijke gezichtsuitdrukking

Het verven van de wenkbrauwen en wimpers is een veel gevraagde en korte behandeling. Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Lichte haartjes worden met het verven donkerder gemaakt en hierdoor zal het voor meer nadruk en expressie rondom de ogen zorgen. Uw gezicht krijgt meer uitdrukking en er wordt een natuurlijk effect gecreëerd.

Het verven van de wenkbrauwen of wimpers is niet pijnlijk. Wel kunnen de ogen even geïrriteerd aanvoelen als reacties op de verf. De ogen worden goed gespoeld met water wanneer de verf verwijdert wordt. Het geïrriteerde gevoel zal dan ook verdwijnen.


Veelgestelde vragen

  • Hoe lang duurt deze behandeling?20 minuten
  • Moet ik nog ergens mee rekening houden voor het verven van de wimpers?Het is verstandig om zonder mascara op de wimpers naar de salon te komen. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal geverfd worden.
  • Heeft het zin om van naturen zwarte wimpers alsnog te verven?Nee, dit heeft weinig zin. Het verven van de wimpers zorgt niet voor verlengde, volle wimpers. Het zorgt ervoor dat de wimpers donkerder worden en hierdoor meer gaan spreken. Deze behandeling is dus zeer geschikt voor lichte wimpers.
  • Kunnen alle soorten kleuren haartjes van de wenkbrauwen geverfd worden? Ja, alle soorten haartjes kunnen geverfd worden. In de salon wordt gewerkt met verschillende kleuren verf die weer met elkaar te mengen zijn. Hierdoor is elke wenkbrauw geschikt om geverfd te worden.
  • Kan het verven van de wimpers schadelijk voor het oog zijn?Het verven is niet schadelijk voor het oog. Wel kan tijdens het verven het oog geïrriteerd raken. Het oog wordt dan ook goed uitgespoeld met water na de inwerktijd. Hierdoor zal het branderige gevoel weer verdwijnen.

Ook natuurlijke mooi geverfde Wenkbrauwen en Wimpers?